Brandweerauto's

Vul het juiste woord in.

Vul het juiste woord in. Druk op "Controleer" om te kijken of je antwoorden goed zijn. Als je op de "Hint"-knop drukt krijg je een extra letter. Gebruik de "?"-knop voor een aanwijzing. Telkens als je om een aanwijzing of hint vraagt, wordt je score minder. SUCCES.

Kies uit:overdrachtkorpsen
brandweercommandantentezamen
materieelregio
geïnventariseerdomvangrijke
wagenparkuiterlijk

BrabantsDagblad.jpg
Nieuwe_brandweerauto.jpg

TILBURG - De Tilburgse brandweer krijgt tussen dit najaar en 2012 drie nieuwe tankautospuitwagens. De bestelling maakt deel uit van een opdracht aan de firma Ziegler in Winschoten die voor de West- en Midden-Brabant in totaal 34 nieuwe wagens gaat leveren.
Gilze en Rijen heeft twee auto's in bestelling, terwijl Oisterwijk in 2011 een nieuwe tankautospuitwagen aan zijn kan toevoegen.

Het is de eerste keer dat de Brabantse brandweerkorpsen een order van deze grootte plaatsten. In 2006 werd welke korpsen behoefte hadden aan nieuw . Dat leidde tot deze bestelling. De wagens worden tussen 2008 en 2012 bij de diverse afgeleverd. Op 30 oktober vindt de van het eerste nieuwe voertuig plaats tijdens een officiële bijeenkomst in de kazerne in Roosendaal waar een aantal en burgemeesters aanwezig zal zijn.

(vervolg zie volgende oefening)